Miina ja Manu -verkkokauppa

FAQ – Usein kysyttyjä kysymyksiä


Toimitukseen liittyvät kysymykset

Milloin tilaukseni saapuu?
Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Tuotteiden saatavuustiedot ilmoitetaan aina tuotteen perustietojen yhteydessä. Varastotuotteet lähetetään 1–3 arkipäivässä tilauksesta.

Voinko tehdä tilauksen ulkomaille?
Kyllä voit. Eurooppaan tilattujen tuotteiden toimitusaika on perustoimitusajan lisäksi 3–7 työpäivää ja Euroopan ulkopuolelle 6–14 työpäivää.

Mitä toimitus maksaa?
Toimitusmaksu on aina tilauskohtainen ja se peritään yhden kerran tilausta kohden. Jos valitset maksutavaksi osamaksun, toimituskulut veloitetaan ensimmäisen osatoimituksen yhteydessä.

4,90 € Nouto Postista
7,00 € Toimitus vastaanottajalle
20,00 € Toimitus ulkomaille

Miksi tilaukseni toimitetaan useassa erässä?
Nopea toimitus on meille tärkeää, minkä vuoksi tilauksesi saatetaan toimittaa useassa erässä. Tällöin tilatut tuotteet laskutetaan toimituserittäin. Toimitusaika riippuu kunkin tuotteen varasto- ja saatavuustilanteesta. Useista toimituseristä ei koidu ylimääräisiä kustannuksia.
 
Voinko seurata toimitukseni kulkua?
Jos olet rekisteröitynyt tilatessasi tuottettasi, voit kirjautua sisään tarkastellaksesi tilaustasi.

Mitä teen, jos toimitus viivästyy?
Tuotteen toimituksen oleellisesti viivästyessä, pyrimme viipymättä ilmoittamaan siitä asiakkaalle. Asiakas voi perua tilauksensa, jos toimitus ei ole tapahtunut verkkokaupan ilmoittamassa ajassa.

Voinko peruuttaa tilaukseni?
Verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osan siitä neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Tuotteiden palautusosoite tilauksen peruuntuessa:

Kirjavälitys Oy
Asiakaspalautus
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää

Käyttämättömän/jälleenmyyntikelpoisen tuotteen mukaan tulee liittää tilauksen mukana toimitettu palautuslomake. Tilaukseen ja toimitukseen liittyvät reklamaatiot voi lähettää osoitteeseen: tilaukset@kirjavalitys.fi.


Sivuston käyttöön liittyvät kysymykset

Miksi minun kannattaisi rekisteröityä?
Rekisteröityneiden asiakkaiden ei tarvitse täyttää tietojaan tilauslomakkeessa, vaan järjestelmä muistaa tietosi automaattisesti. Tämä helpottaa tilauksen tekemistä. Lisäksi voit seurata tilauksesi etenemistä kirjautumalla sisään. Voit myös käyttää vahtipalveluamme: kun ilmoitamme uutuustuotteista, jotka eivät ole vielä ilmestyneet, voit lisätä tuotteet "vahtiisi". Saat ilmoituksen heti, kun uutuustuote on tilattavissa. Rekisteröidy tästä!

Miten löydän etsimäni kirjan, kun tuotteita on niin paljon?
Jos muistat etsimäsi tuotteen nimen, voit käyttää etusivulla olevaa tuotehakua. Muussa tapauksessa löydät "tuotteet"-välilehden alta alaotsikot "Miina ja Manu" tai "Satukustannuksen muut tuotteet". Sivun ylälaidassa näet vihreällä pohjalla tuoteryhmät, joista voit valita parhaiten etsimääsi tuotetta vastaavan ryhmän, esimerkiksi "kuvakirjat". Kansikuvat auttavat etsinnässä.

"Tuotteet"-tasolla voit myös tarkentaa hakuasi suodata ja järjestä -toiminnolla, jonka avulla voit valita esimerkiksi tuotemuodon, painovuoden, tekijän tai kielen. Voit myös järjestää hakutulokset toivomallasi tavalla.

Miina ja Manu -verkkokaupan etusivulla on myös teemoittain ryhmiteltyjä tuotteita, joista voit löytää itsellesi sopivia tuotteita.

En tiedä, mistä aloittaa. Mikä Miina ja Manu -kirja minun kannattaisi valita?
Lähtökohtaisesti kaikki Miina ja Manu -kirjat soveltuvat noin 2–6 -vuotiaille lapsille. Koska tuotteita on paljon, olemme helpottaneet lukuvalinnan tekemistä jakamalla tuotteita teemoittain.Tällaisia teemoja voivat olla esimerkiksi "lukemaan opetteleville", "eläinrakkaille" sekä "äänisatujen ystäville".

Teeman perusteella jaetut tuotteet löydät etusivulta tai "tuotteet"-välilehden alta. Kaikki tuotteet eivät kuitenkaan löydy vaihtelevien teemojen mukaan jaetuista tuotteista. Tällöin voit hakea inspiraatiota blogistamme, jossa esittelemme ajankohtaisia tuotteita sekä tuoreimpia uutuuksia.

Kaikki tuotteet löydät tuotteet-välilehden alta.

Mistä löydän uusimmat tai suosituimmat Miina ja Manu -kirjat?
Uusimmat tuotteemme löydät aina etusivulta "uutuudet" -otsikon alta. Parhaiten pysyt ajantasalla uusimmista tuotteistamme ja ajankohtaisimmista tarjouksistamme tilaamalla uutiskirjeemme.

Miina ja Manu -kaupan tuotelistaus järjestäytyy automaattisesti sen hetken suosittuuden mukaan. Voit myös järjestää tuotelistauksen "tuotteet"-tasolla suodata ja järjestä -toiminnolla valitsemalla "suosituin ensin", mikäli olet vaihtanut hakutuloksen järjestyksen joksikin muuksi.

Miina ja Manu -verkkokaupan etusivulta löydät myös TOP 10 -tuotteet, eli 10 ostetuinta verkkokaupan tuotetta.

Muut kysymykset

Kuinka monta Miina ja Manu -tarinaa on ilmestynyt yhteensä?
Miina ja Manu -tarinoita on ilmestynyt yhteensä jo yli 80! Miinan ja Manun alkuperäinen luoja on Teuvo Koskinen, joka käytti taiteilijanimeä TEUTORI. Sittemmin tarinoita ovat kirjoittaneet ja kuvittaneet useat kirjailijat ja kuvittajat. Tutustu Miinan ja Manun tarinaan!

Vieläkö uusia Miina ja Manu -kirjoja kirjoitetaan?
Kyllä! Uusia tarinoita julkaistaan edelleen säännöllisesti, lähes vuosittain. Ensimmäinen Miina ja Manu -kirja on vuonna 1982 ilmestynyt Miinan ja Manun aapinen. Tämän jälkeen kirjasarja on kasvanut merkittävästi ja se onkin yksi vanhimmista suomalaisista kirjasarjoista, joita julkaistaan edelleen.

Mitä ovat Miina ja Manu -älysatukirjat?
Miina ja Manu -älysatukirjat ovat painettuja kuvakirjoja, joiden ääninäytellyn sadun voi kuunnella näppärästi omaan puhelimeen tai tablettiin ladattavalla ilmaisella sovelluksella. Lisäksi älysatukirjat sisältävät myös pieniä yllätyksiä, kuten musiikkia, kuvia tai videoita, jotka aukeavat sovelluksella.

Tällä hetkellä älysatukirjoina ovat ilmestyneet:

Miina ja Manu koulutiellä
Miina ja Manu ratsastuskoulussa
Miina ja Manu eksyksissä
Miina ja Manu salapoliiseina
Miina ja Manu Vanhan linnan salaisuus


Ovatko Miina ja Manu -tuotteet kotimaisia?
Kyllä, Miina ja Manu -kirjat ovat 100% kotimaista työtä.

Haluan ostaa Miina ja Manu -tuotteita. Mistä sellaisia saa?
Kirjojen lisäksi tällä hetkellä voit ostaa hurmaavan Miina ja Manu -heijastimen verkkokaupastamme. Lisäksi iki-ihanat Miina ja Manu pehmot ovat tulossa pian! Mikäli haluat ensimmäisenä tiedon tulevista Miina ja Manu -tuotteista, tilaa uutiskirjeemme, jossa kerromme ensimmäisenä uusista tuotteista.

Miina ja Manu -yhteistyötä olemme aiemmin tehneet muun muassa Metsolan, Karton, Vanajan keksien, Lastenteatterin sekä Silver Hyenan kanssa.

Onko sinulla yhteistyöehdotus? Ota yhteys: satukustannus@satukustannus.fi.

Minulla on blogi/vlogi ja haluan tehdä yhteistyötä Miinan ja Manun kanssa. Miten toimin?
Otamme mielellämme vastaan yhteistyöehdotuksia. Kerro meille hieman itsestäsi sekä ajatuksistasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: tiedotus@satukustannus.fi.

Onko Miina ja Manu -kirjoja käännetty muille kielille?
Kyllä on. Tällä hetkellä myynnissä on neljä venäjänkielistä kirjaa:

Miina i Manu Manu kapriznitsaet
Miina i Manu taina starogo zamka
Miina i Manu v shkole plavanija
Miina i Manu v sadu

Lisäksi Miina ja Manu -kirjoja on käännetty aiemmin muille kielille, ja uusia kieliversioita suunnitellaan parhaillaan.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?
Muissa asioissa voit olla yhteydessä meihin seuraavasti:

Tilaukset, toimitukset ja maksaminen:
tilaukset@kirjavalitys.fi
Puh: 010 345 100

Muut kysymykset:
satukustannus@satukustannus.fi
Puh: 03 347 7600