Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24 §:n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) mukainen tietosuojaseloste.

 

TIETOJEN KERÄÄMINEN:

Keräämme asiakkaistamme ostotietoja, jotta pystymme tarjoamaan parempaa palvelua ja kehittämään verkkokauppaamme. Asiakkaaseen liittyviä tietoja kerätään asiakkaalta itseltään tilauksen teon yhteydessä.

REKISTERINPITÄJÄ:

Satukustannus Oy
Kustantaja

Osoite:

c/o Mediapolis
Tohlopinranta 31
33270 Tampere
+ 358 (0)3 347 7600

Yhteyshenkilö: Paula Hihnala
satukustannus@satukustannus.fi

REKISTERIN KÄSITTELIJÄ:

Kirjavälitys Oy
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää

REKISTERIN NIMI: Miina ja Manu -verkkokaupan asiakasrekisteri

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS: Tilauksen käsittely, laskutus ja perintä, asiakas- ja palvelusuhteen hoito, markkinointiviestintä, ylläpito ja palvelun kehittäminen asiakkaiden tarpeita vastaavaksi.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT: etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, puhelinnumero, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus

 

PALVELUN KÄYTTÄJÄTIEDOT:

rekisteröitymispäivämäärä, viimeinen kirjautuminen, ostotilaukset, maksutapa.

Asiakasrekisterin luottamuksellisuus

Asiakastietojamme säilytetään Kirjavälityksen suojatussa tietokannassa, johon on pääsy vain verkkokauppaa ylläpitävillä Kirjavälityksen ja Satukustannus Oy:n työntekijöillä työtehtävän edellyttämässä laajuudessa. Asiakasrekisterimme on ehdottomasti luottamuksellinen. Tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille vain palvelun tuottamiseen liittyen (esimerkiksi toimitukset, mahdollinen perintä). Kolmansia osapuolia sitoo salassapitovelvollisuus yhtä lailla kuin Kirjavälityksen ja kustantajan työntekijöitä.

Henkilökohtaisia tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, lukuun ottamatta sähköpostitiedottamiseen liittyviä tietoja.

Satukustannus Oy käyttää uutiskirjeissään MailChimp –sähköpostipalvelua, joka on yhdysvaltalainen yhtiö. Tällöin henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. MailChimpille siirretään käyttäjistä etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite sekä mahdollisesti kohdentamiseen tarvittava tieto käyttäjäryhmistä. Henkilötiedot ovat suojattuna EU:n henkilötietolain edellyttämällä tavalla.

Satukustannus Oy ja MailChimp ovat solmineet 14.5.2018 tietosuojasopimuksen (EU Data Processing Addendum), jossa molemmat osapuolet sitoutuvat EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksiin. Mailchimp noudattaa USA:n ja EU:n välisen Privacy Field -kehyksen säädöksiä.

Palvelun tietosuojasta tarkemmin: https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Rekisteröidyllä on oikeus saada tarkistaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä oikeus kieltää antamiensa tietojen käyttö suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Asiaa koskevat pyynnöt osoitetaan:


Paula Hihnala
satukustannus@satukustannus.fi

 

 

 

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka web-palvelin tallentaa käyttäjän päälaitteelle (esim. tietokone, tabletti, puhelin). Lue lisätietoa evästeistä.

Satukustannus Oy seuraa verkkokauppansa käyttöä (www.miinajamanu.fi) Google Analytics –ohjelmistolla, joka yksilöi käyttäjän evästeillä. Sivustojen käyttöä koskevat tiedot välitetään ja säilytetään Googlen palvelimilla, joista osa sijaitsee EU:n ulkopuolisella alueella. Evästeillä kerätty käyttäjätieto on anonyymiä eikä kerätyistä käyttäjätiedoista voida lähtökohtaisesti tunnistaa kävijää. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön selaimensa asetuksista.

Evästeitä käytetään parantamaan verkkosivustojen käyttökokemuksia entistä asiakasystävällisemmiksi, muun muassa muistamalla käyttäjän sivustolla tekemät valinnat ja mieltymykset. Lisäksi niiden avulla voidaan mukauttaa ja kohdistaa mainontaa verkkosivustoilla tai muissa mahdollisissa palveluissa. Lisätietoa selainkohtaisista käyttöohjeista saa valmistajan ohjeista.

Satukustannus Oy hyödyntää evästeiden avulla saatavia tietoja muun muassa yllämainittujen sivustojen käytettävyyden parantamiseen sekä markkinoinnin kohdentamiseen ja mittaamiseen Google Adwords -palvelussa. Lue lisää Googlen analytiikkaseurannasta tai estä Google Analytics –seuranta.