15.10.2019 Toivotut Miina ja Manu -pehmolelut ovat saapuneet ❤️

Miina ja Manu -fanien kenties toivotuin uutuus on nyt täällä, nimittäin Miina ja Manu -pehmolelut! Nämä pehmot sopivat niin leikkeihin kuin unileluksikin ja ovat juuri sopivan kokoisia syleiltäväksi. Syliin sopiva pehmolelu on istuvana 27 cm korkea, sen koko korkeus on 35 cm ja leveys 16 cm. Laadukas pehmo täyttää EN71 standardin ja on CE-merkitty.

Tilaa heti joulun ihanimmat pehmeät paketit!

18.6.2019 5 VINKKIÄ ONNISTUNEESEEN AUTOMATKAAN LASTEN KANSSA

"Ollaanko jo perillä?"  – siinäpä kysymys, jonka moni vanhempi tunnistaa. Kuinka selvitä useiden tuntien auto-, juna- tai bussimatkasta hymyssä suin? Alla muutama vinkki, joilla koko perhe viihtyy paremmin matkalla ❤️

1. Luettavaa ja katseltavaa perheen pienimmille

Miina ja Manu -kuvakirjat ovat ohuita ja kevyitä, joten niitä voi pakata matkalle mukaan useammankin. Kuvakirjat sopivat myös lapsille, jotka eivät osaa vielä lukea – isot, värikkäät kuvitukset kertovat tarinan. Miina ja Manu -tarinoita voit lukea lisäksi e-kirjana Elisa-kirja -palvelussa. Tutustu Miina ja Manu e-kirjoihin!


2. Äänikirjat, joita voi kuunnella CD-levyiltä

Miina ja Manu CD-satuaarteet ovat hauskaa ajanvietettä silloin, kun autossa on CD-soitin. Toimii myös, jos lapsi kärsii matkapahoinvoinnista! Äänikirjat auttavat myös päiväunille nukahtamisessa tai niitä voi kuunnella eväistä nautiskelun lomassa.

3. Äänisadut omasta puhelimesta/tabletista

Miina ja Manu -älysatukirjat ovat painettuja kuvakirjoja. Kirjan kannesta voi käynnistää äänisadun ilmaisen sovelluksen avulla (AppStore/Google Play). Lisäksi älysatukirjat sisältävät pieniä yllätyksiä, kuten musiikkia. Monet älysatukirjat vanhemmat ehkä muistavatkin omasta lapsuudestaan 😉 

Miina ja Manu -äänikirjoja (ilman kuvakirjaa) löytyy useasta eri äänikirjapalvelusta: StorytelNextory sekä Elisa-kirja. Palveluista löytyy harvinaisia Miina ja Manu -tarinoita -80 ja -90 -luvuilta, joita et ehkä ole koskaan kuullutkaan! Lisäksi Elisa-kirjassa voi katsella ja kuunnella satua samanaikaisesti kuvaäänikirjana. 

4. Aktiivista puuhastelua takapenkkiläisille

Miinajamanu.fi -verkkokaupan valikoimasta löytyy kymmeniä erilaisia väritys- ja tehtäväkirjoja, joista valita mielenkiinnon ja iän mukaan. 

Askartelusta tykkääville tarrakirjat voivat tuoda iloa pitkäksi aikaa. Miina ja Manu tarravärityskirjaTarrakirja Miina ja Manu liikenteessäMiinan ja Manun tarrakirja: syntymäpäivätMiina ja Manu Luontosanat: suomi-englanti tarraharjoituksia tai Maatalon  eläimiä -tarrakirja ovat mainioita vaihtoehtoja askartelun ystäville. 

Muistatko nostalgiset paperinuket? Miina ja Manu -paperinukkejen seurassa leikit onnistuvat helposti omalta istuimelta käsin. Kevyttä ja helppoa puuhaa pitkille reissumatkoille. 

5. Uuden opettelu ajomatkan rauhassa 

Uusien asioiden opiskelu ajomatkan rauhassa voi auttaa keskittymään. Hauskoja ja opettavaisia puuhakirjoja ovat esimerkiksi Miina ja Manu 1+9=10 – aivan eka laskukirja!Kohta eskarilainen tai Miina ja Manu Opi numerot, joissa harjoitellaan numeroita pisteestä pisteeseen -harjoitusten avulla.

Lisäksi Väritä oma aapinenMiinan sanasukellusMiina ja Manu ta-vu-ta ja väritäMiina ja Manu Opi värit -värityskirjaMiina ja Manu 250 arkisanaa: suomi-englanti tarrakirja sekä Miina ja Manu Luontosanat: suomi-englanti tarraharjoituksia antavat mukavaa haastetta. 

Ja mikä olisikaan kesäisempää, kuin ristikkokirjat? Tutustu ristikkoikirjoihimme: Pöllöristikot 5+ sekä Miinan ja Manun kivat ristikot.  

Mukavaa kesää!

Toivottavat Miina ja Manu sekä Satukustannuksen väki
 

 

 

17.5.2019 TULOSSA: hauskat ja opettavaiset Miina ja Manu -uutuudet

Satukustannukselta ilmestyy tänä vuonna useita uusia lastenkirjoja. Niistä ensimmäisenä julkaisemme neljä Miina ja Manu -uutuutta: Miina ja Manu TAI-TA-VAT, Miina ja Manu luonto-oppaina, Älysatukirja Miina ja Manu sirkuksessä sekä Miina ja Manu värityskirja VASTAKOHTIA. Lue lisää uutuuksista alla.

Miina ja Manu TAI-TA-VAT on neljän opettavaisen sadun kovakantinen yhteispainos. Se sisältää paljon kysytyn Miinan ja Manun käytöskirjan, jossa kissasisarukset oppivat auttavaisuutta, rehellisyyttä ja kohteliaisuutta. Lisäksi tarinan avulla opitaan yhdessä, mitä ystävällisyys voi olla. Julkaistaan viikolla 33.

TUTUSTU MUIHIN KOVAKANTISIIN MIINA JA MANU -KIRJOIHIN! >>

Miina ja Manu LUONTO-OPPAINA johdattaa lukijansa metsäretkelle, kun kissasisarukset lähtevät telttailemaan yhdessä Sipriina-serkkunsa kanssa. Luvassa on herkullisten eväiden lisäksi paljon hyödyllistä tietoa luonnossa liikkumisesta sekä tietysti jännittäviä seikkailuja! Kirjan kirjoittaja Tuula Puranen on toimittaja sekä erä- ja luonto-opas. Kuvittajana on Kristian Huitula. Julkaistaan viikolla 38.

Voisit tykätä myös kirjoista:

Miinan ja Manun metsäretki
Miina ja Manu retkellä
Miina ja Manu Metsän ystävät
Miinan ja Manun luontoretki

Älysatukirja Miina ja Manu sirkuksessa on tarina, jossa kissasisarukset pääsevät tutustumaan sirkuksen ihmeelliseen maailmaan: elefantteihin, trapetsitaiteilijoihin ja klovneihin. Ystävämme pääsevät esiintymään itsekin. Pian selviää, että Manu on varsinainen luonnonlahjakkuus. Mukaansatempaavan kirjan lopussa on ohjeita sirkustemppujen harjoitteluun kotona. Tarina on julkaistu kuvakirjana jo vuonna 2013, mutta se julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa älysatukirjana. Julkaistaan viikolla 33.

Miina ja Manu -älysatukirjat ovat perinteisiä, painettuja kuvakirja, jonka sivuilta voit kuunnella ääninäytellyn sadun omasta puhelimesta tai tabletista ilmaisen sovelluksen avulla. Lisäksi kaikki älysatukirjat sisältävät pieniä yllätyksiä.

Miina ja Manu värityskirja VASTAKOHTIA on hauska tapa harjoitella vastakohtia: norsu on suuri, Heikki Hiiri on pieni. Kirahvi on pitkä, Miina ja Manu ovat lyhyitä. Helposti väritettävät kuvat ovat sopivia noin 3+ ikäisille lapsille. Julkaistaan viikolla 33.

Voisit tykätä myös näistä tehtäväkirjoista:

Väritä Miinan ja Manun kanssa! 3+
Opi värit Miinan ja Manun kanssa
Miina ja Manu Helppoa väritettävää

Varmimmin tiedon uutuuksien saapumisesta verkkokauppaamme saat tilaamalla uutiskirjeen ja tykkäämällä Miinan ja Manun Facebook-sivusta.

Voita liput Lapsimessuille 2019! – arvonnan säännöt ja ohjeet

 

Satukustannus arpoo kaikkien Miinan ja Manun Facebook-sivulla arvontajulkaisua kommentoineiden kesken yhteensä 15 kahden pääsylipun paketteja Helsingin Lapsimessuille 12.–14.4.2019.

Liput ovat kertaluontoisia ja arvonnan voittajat saavat valita, hyödyntävätkö pääsyliput perjantaina, lauantaina vai sunnuntaina. Lisäksi arvonnan voittaja saa lunastaa Satukustannuksen messuosastolta 6n75 itselleen Miinan ja Manun aapisen. Alla kilpailun viralliset säännöt, joihin on syytä tutustua ennen arvontaan osallistumista.

Osallistu arvontaan Miinan ja Manun Facebook-sivulla!


FACEBOOK-KILPAILUN SÄÄNNÖT

1.    JÄRJESTÄJÄ: Kilpailun järjestää Satukustannus Oy. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä arvonta liity mitenkään Facebookiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook kaikesta vastuusta.

2.    OSALLISTUMISAIKA JA KILPAILUUN OSALLISTUMINEN: Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Miinan ja Manun Facebook-sivulla arvontapäivitystä. Osallistumisaika on 22.3.–5.4.2019, klo 12 saakka. Osallistumisajan jälkeen tulleita kommentteja ei oteta huomioon arvonnassa. Kommentoimalla osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

3.    VOITTAJAN VALINTA: Voittaja arvotaan sattumanvaraisesti arpaohjelmaa apuna käyttäen. Voittajia valitaan yhteensä 15. Voittajat arvotaan 27.3., 31.3. sekä 5.4.2019. Sama henkilö voi voittaa arvonnassa vain yhden kerran. Kilpailun järjestelyissä osallisena olleet eivät voi osallistua kilpailuun. Voittajat julkaistaan Miinan ja Manun Facebook-sivulla. Mikäli osallistuja ei ilmoita yhteystietojaan perjantaihin 5.4.2019 klo 12 mennessä, hän menettää voittamansa palkinnon.

4.    PALKINTO: Voittaja saa palkinnoksi kaksi yhden päivän pääsylippua Helsingin Lapsimessuille, jotka järjestetään 12.–14.4.2019. Palkinnon arvo on n. 37 euroa. Pääsylipun voi käyttää minä tahansa messupäivänä (pe-su). Palkinto toimitetaan arvonnassa voittaneen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Voittaja ilmoittaa osoitteensa sähköpostiosoitteeseen tiedotus@satukustannus.fi. Pääsylippua ei voi vaihtaa rahaksi.

5.    JÄRJESTÄJÄN VASTUU: Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

6.    HENKILÖTIEDOT: Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet- ja Facebook-sivuillaan.

7.    Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

23.2.2019 Talviloma-ale: KAIKKI äänisadut -20%

Talvilomaviikkojen kunniaksi tarjoamme KAIKKI Miina ja Manu -äänisadut: älysatukirjat sekä CD-satuaarteet -20% ensiviikon sunnuntaihin 3.3. saakka 💙 Hauskaa ajanvietettä reissuille! Osta omasi täältä: https://miinajamanu.fi/sivu/aanisatujen-ystaville/.

Miina ja Manu -älysatukirjat ovat kuvakirjoja, joiden sadun voi kuunnella omasta puhelimesta tai tabletista ilmaisen Arilyn-sovelluksen avulla. Kaikki älysatukirjat sisältävät myös pieniä yllätyksiä!

CD-satuaarteet ovat kahden kuvakirjan + CD-levyn paketteja (muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta), jolloin satua voi kuunnella CD:ltä ja katsella samalla kuvakirjaa.

12.1.2019 Miinan ja Manun talvitouhut

Talvinen tervehdys!

Uusi vuosi on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti: olemme päässeet hiihtämään, laskettelemaan ja luistelemaan. Pakkasen paukkuessa ulkona, haluamme tarjota talvista luettavaa ja puuhattavaa -30% alennuksella! Kurkista talvisen alekorimme sisältö TÄSTÄ.

Osallistu myös hauskaan piirrustuskilpailuumme! Lähetä talviaiheinen piirrustuksesi meille joko postilla osoitteeseen: Satukustannus Oy, c/o MEDIAPOLIS, Tohlopinranta 31, 33270 Tampere TAI sähköpostilla: tiedotus@satukustannus.fi. Kerrothan viestissäsi, saako piirrustusta julkaista Miinan ja Manun Facebook-kanavalla (vain piirrustus ja etunimi). 

Arvomme piirrustuksensa lähettäneiden kesken Miina ja Manu -puuhakassin, johon arvonnan voittaja saa valita viisi omavalintaista puuhakirjaa Miina ja Manu -verkkokaupasta. Tutustu puuhatuotteisiimme!

Iloista talven jatkoa!

Toivottaa,
Satukustannuksen väki

24.8.2018 Hyödynnä verkkokaupan syystarjous!

Saat suloisen Miina ja Manu -heijastimen kaupan päälle (ovh. 4,95€),
kun tilaat Miina ja Manu koulutiellä -älysatukirjan + 2 vapaavalintaista tuotetta. Tarjous on voimassa 16.9.2018 saakka.


Tilausohjeet alla:

1) Lisää Älysatukirja Miina ja Manu koulutiellä ostoskoriin.
2) Lisää Miina ja Manu -heijastin ostoskoriin.
3) Lisää kaksi muuta haluamaasi tuotetta ostoskoriin.
4) Ostoskorissa lisää kampanjakoodi SYYSTARJOUS.

Voit lisätä ostoskoriin niin monta tuotetta, kuin haluat.
Tarjous koskee vain Miina ja Manu koulutiellä -älysatukirjan + 2 muuta tuotetta tilanneita.

Aurinkoisin syysterveisin,

Miina ja Manu

 

+
Tuotemuoto
+
Painosvuosi
+
Järjestys
+
Poista kaikki suodatukset

Loading
Älysatukirja Miina ja Manu koulutiellä
Koivisto, Jari
Otava, 2019
6,00 € (5,45 € alv 0 %)
  • Tuotetunnus 9789518669367
  • Pehmeäkantinen kirja
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Miina ja Manu -heijastin
Otava, 2018
4,95 € (3,99 € alv 0 %)
  • Tuotetunnus 6411911240012
  • Tuntematon tuotemuoto
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää

15.8.2018 Syksyisissä uutuuksissa lähdetään koulutielle, liikenteeseen ja metsäretkelle Miinan ja Manun kanssa!

Syksy on jälleen täällä – samoin päiväkodin ja koulun aloittaminen. Ensimmäiset päiväkotipäivät sekä esikoulun ja koulutaipaleen aloittaminen ovat jännittäviä asioita koko perheelle.

Satukustannuksen syksyn uutuuksissa myös Miina ja Manu lähtevät koulutielle. Älysatukirja Miina ja Manu koulutiellä -kirjassa kissasisarukset ovat jo tarpeeksi isoja aloittaakseen koulun. Opintielle lähdetään yhdessä naapurin Paavo Pupun ja hänen äitinsä kanssa. Kirjassa opitaan kulkemaan liikenteessä turvallisesti ja pohditaan, mitä kaikkea koulumatkalla tulee pitää mielessä. Kirja on toteutettu yhteistyössä Liikenneturvan kanssa.

Miina ja Manu -älysatukirjat ovat painettuja kuvakirjoja, joiden ääninäytellyn sadun voi kuunnella omasta puhelimesta tai tabletista ilmaisen sovelluksen avulla. Lisäksi älysatukirjat sisältävät pieniä yllätyksiä. Lue lisää älysatukirjoista >>

Tämän syksyn uutuuksiin kuuluu myös kaksi vuodenaikaan mainosti sopivaa tehtäväkirjaa. Miinan ja Manun metsäretki -tehtäväkirjassa kissasisarukset lähtevät metsäretkelle Erakko-Hermannin kanssa. Kirja sisältää monenlaisia luontoaiheisia tehtäviä: tunnistamista, yhdistelyä ja paljon väritettävää. Mukavaa yhteistä puuhaa koko perheelle!

Uudessa tarrakirjassa Miina ja Manu liikenteessä, kissasisarukset harjoittelevat liikennesääntöjä kävellen ja pyöräillen. Kirjasta löytyy paljon liikenneaiheisia tehtäviä: sokkeloita, kuva-arvoituksia, ristikoita ja paljon muuta. Tarra-arkin liikennemerkit auttavat oppimisessa ja tekevät siitä erityisen hauskaa!

Tutustu myös Miina ja Manu -esikoulussa -kirjaan, jossa kissasisarukset lähtevät ystäviensä kanssa tutustumaan esikouluun. Esikoulussa opetellaan aakkosia ja numeroita hauskojen leikkien avulla, ja kissasisarukset huomaavatkin, että oppiminen on lystiä puuhaa.

Iloa syksyyn!

2.7.2018 Miina ja Manu -äänisadut ovat iloista ajanvietettä

Mikäpä toisikaan enemmän eloisuutta kuvakirjan hauskaan tarinaan, kuin sen ääninäytelty versio? Äänisadut ovat hauskaa ajanvietettä esimerkiksi pitkille automatkoille tai muihin tilanteisiin, joissa kaivataan iloista ajanvietettä. Lisäksi äänisadut ovat mukavan rauhoittavia ilta-aikaan, jolloin kirjaa voi kuunnella iltasatuna.

Ääninäytelty satu ei tarkoita pelkästään ääneen luettua satua, vaan jokaisella hahmolla on oma äänensä ja luonteensa. Lisäksi äänisadut sisältävät erilaisia ääniefektejä, joiden avulla tarina tempaa mukaansa entistä paremmin.

Miina ja Manu -äänikirjoissa tulee aina mukana painettu kuvakirja. Satua kuunnellaan tuotteesta riippuen joko CD:ltä sekä omasta puhelimesta tai tabletista. Miina ja Manu CD-satuaarteet sisältävät yleensä kaksi kuvakirjaa ja yhden CD-levyn, jolta tarinat löytyvät ääninäyteltyinä. Miina ja Manu -älysatukirjat puolestaan ovat painettuja kuvakirjoja, joita kuunnellaan ilmaisen sovelluksen kautta omasta puhelimesta tai tabletista.

Miina ja Manu -kirjoja voi myös kuunnella äänikirjoina Storytel- ja Elisa-kirja -palveluissa. Lisäksi Elisa-kirja tarjoaa Miina ja Manu e-kirjoja.

7.5.2018 Kevään uutuudet vievät maalle ja esikouluun

Tänä keväänä Miina ja Manu –faneja hellitään uudella kovakantisella yhteispainoksella, Miina ja Manu maalla. Tässä kirjassa yhdistyvät neljä iki-ihanaa satua, joissa matkataan perinteisiin suomalaisiin suvimaisemiin. Miina ja Manu viettävät kesän maatilalla, vierailevat Wanhan ajan markkinoilla, tutustuvat kotiaskareiden tekoon ja lähtevät Erakko-Hermannin kanssa onkimatkalle. Luettavaa riittää siis vaikka vähän pidemmällekin kesälomareissulle! Tutustu Miina ja Manu maalla –kirjaan!

Kevään uutuuksissa lähdetään myös oppimaan, kun kissasisarukset tutustuvat eskariin päivitetyssä kuvakirjassa Miina ja Manu esikoulussa. Tuore painos on ladottu kouluopetuksin uusin mallikirjaimin. Tehtäväkirjassa Opi värit Miinan ja Manun kanssa kissasisarukset tutustuttavat pääväreihin hauskojen väritystehtävien kautta. Lisäksi kirjoitustaitoa voi harjoitella kesäisen Pöllöristikot 5+ -puuhakirjan parissa.

Kevään uutuustuotteet on toteutettu tulevat esikoululaiset mielessä pitäen: kun esikoulu syksyllä alkaa, kaikki voi tuntua uudelta ja vähän jännittävältäkin. Miinan ja Manun kanssa on helppo tutustua esikoulun arkeen ja kurkistaa, mitä kaikkea siellä eskarissa oikein tehdäänkään!

Kevään uutuuksista saat -20% helatorstaihin 10.5.2018 saakka!
Osta tästä omasi: https://miinajamanu.fi/sivu/kohtikesaa/.Helsingissä 20.–22.4. järjestettävät Lapsimessut lähestyvät jälleen kovalla vauhdilla! Satukustannuksen löydät osastolta 6n69 jokaisena messupäivänä ja pörröiset kissasisarukset Miina ja Manu ovat tavattavissa ja halattavissa osastollamme sekä lauantaina että sunnuntaina klo 10–10:30 ja 12–12:30. Lisäksi Miinaa ja Manua pääsee tapaamaan lauantaina ja sunnuntaina Satuhahmokulkueessa klo 14.

Muutakin hauskaa ohjelmaa on osastollamme tiedossa: tule kanssamme selvittämään Vanhan linnan salaisuus -arvoitusta, josta kaikki osallistujat saavat pienen palkinnon. Arvoitus ratkottavissa koko messuviikonlopun: pe, la ja su. Lisäksi arvomme jokaisena messupäivänä lahjakortin Miina ja Manu -verkkokauppaan: www.miinajamanu.fi.

Tervetuloa tapaamaan meitä osastolle 6n69!
Seuraa Miinaa ja Manua Facebookissa >>

 

Luettavaa kirpeisiin pakkaspäiviin

Talvi on koko Suomessa parhaimmillaan. Aurinko hemmottelee pitkän pimeyden jälkeen ja rapsakat pakkaspäivät houkuttelevat ulkoiluun. Raikkaan talvipäivän jälkeen onkin herkullisen ihanaa käpertyä sohvannurkaan viltin alle lukemaan yhdessä. Satuhetkiä varten kokosimme pakkaspäivään mukavasti sopivia Miina ja Manu -tarinoita.

1. Miina ja Manu Talvirieha

Sydäntalvella on hauskaa lukea talvitarinoita. Tässä kirjassa Miina ja Manu viettävät iloista talvipäivää ystäviensä kanssa. Vauhdikkaan päivän lopuksi nautitaan kuumaa mehua ja muita herkkuja.Osta tuote verkkokaupasta >>
Miina ja Manu Talvirieha äänikirjana >>

 

2. Miinan ja Manun seikkailu Lapissa

Lähde Miinan, Manun ja Sulo-enon mukaan Lappiin hiihtämään. Seikkailu käy jännittäväksi, kun Manu katoaa lumisateeseen. Onneksi seikkailu päättyy onnellisesti, mutta mitä kaikkea Lapin seikkailulla oikein tapahtuu?

Osta tuote verkkokaupasta >>
Miinan ja Manun seikkailu Lapissa äänikirjana >>

 

3. Miina ja Manu Päivä ja yö

Tässä tarinassa Miina ja Manu ihmettelevät, missä kuu piileksii päivisin ja minne aurinko menee öisin. Erakko-Hermanni kertoo kissasisaruksille vastauksen ja selviääpä siinä samassa muutakin tietoa kuusta, auringosta ja maapallosta.